Site-ul web utilizează o serie de module de tip Javascript. Pentru a beneficia de o experienţă cât mai plăcută în navigarea pe acest site, vă rugăm activaţi utilizarea limbajului Javascript.
Filiala Alba a C.E.C.C.A.R. Filiala Alba a C.E.C.C.A.R.

Noi aparitii la Editura CECCAR


În curs de apariţie: Ghid pentru pregătirea candidaţilor la examenul de aptitudini pentru obţinerea calităţii de expert contabil şi de contabil autorizat

A APARUT IFRS 2013
Standardele Internaţionale de Raportare Financiară 2013 reprezintă singura ediție oficială tipărită a textului consolidat al normelor autorizate ale IASB emise la 1 ianuarie 2013.

Prezenta ediţie este publicată în două volume

  1. Partea A (Cadrul general conceptual și dispoziții) cuprinde cea mai recentă versiune a Standardelor Internaţionale de Raportare Financiară (IFRS-uri), a Standardelor Internaţionale de Contabilitate (IAS-uri), și a Interpretărilor IFRIC și SIC.
  2. Partea B cuprinde documentele care însoțesc standardele, cum ar fi exemple ilustrative, îndrumări de implementare, baze pentru concluzii și opinii contrare.

http://www.ceccarbucuresti.ro/userfiles/IFRS%202013-partea%20A(1).jpg http://www.ceccarbucuresti.ro/userfiles/IFRS%202013-partea%20B(1).jpg

Cartea poate fi achiziţionată de la sediul filialei.

 

Ghid pentru pregatirea candidatilor