Cursuri 2020

NOUTĂȚI FISCALE. MĂSURI DE SUSȚINERE A MEDIULUI DE AFACERI ÎN CONTEXTUL ACTUAL.  REVENIREA LA NORMALITATE.

 

 

După o perioadă agitată, în care a trebuit să ne adaptăm la noua realitate, atat noi, profesionistii contabili, cat si mediul de afaceri, facem eforturi pentru a reveni la normalitate. Pentru a asigura trecerea de la starea de alertă laperioada fără restricţii, autoritățile au adoptat măsuri economice și fiscal-bugetare importante de susținere a agentilor economici. Conștienți de rolul nostru de consilieri de încredere ai antreprenorilor, noi, profesioniștii contabili membri ai CECCAR, depunem eforturi susţinute pentru identificarea soluțiilor de refacere rapidă a clienților noștri, dar și de menținere a propriei afaceri.

În acest sens, CECCAR organizează un curs destinat membrilor în care vor aborda aceste subiecte de maxima actualitate si importantă, printre care se află și:

 

Partea 1. Aspecte importante pentru persoanele juridice in determinarea obligatiilor fiscale in anul 2020,

Subventii disponibile pentru angajatorii afectati de pandemie:

Particularitati la calculul impozitelor in cazul anului 2020 (bonificatii disponibile, scutiri de venituri, deduceri la calculul impozitului pe profit sau pe venitul microintreprinderilor):

Noutati in materie de TVA:

Amnistia fiscala – oportunitati de a reduce costurile fiscale, etc.

 

Partea 2. Impozitarea persoanei fizice si depunerea declaratiei unice

Impozitarea celor mai frecvente tipuri de venituri (venituri din activitati independente, venituri din chirii, din investitii sau din alte surse, etc.)

Contributii sociale obligatorii si reguli specifice

Depunerea declaratiei unice.

De asemenea, vor fi abordate si alte noutăți legislative (actualizate la zi), în acest domeniu, atât de utile profesioniștilor contabili.

Cursurile se vor desfășura online în sistem de webinar, sunt cursuri interactive și cuprind exemple practice. La finalul cursului, membrii CECCAR ce au participat la curs vor primi prezentarea în format electronic.

Prin organizarea acestor cursuri, CECCAR face toate eforturile necesare pentru a asigura o pregătire profesională continuă membrilor adaptată acestor condiții nefavorabile susținerii cursurilor la sală, continuând să pună accent pe calitate, în detrimentul cantității. În vederea asigurării celor mai bune condiții de curs, între care interactivitatea are un rol important, seriile formate vor fi limitate la un număr de 150 de persoane.
Un membru se poate înscrie la o singură zi de curs cu aceeași tematică. În cazul înscrierilor multiple, acestea vor fi eliminate.

Vă rugăm să acordați atenție completării datelor din formularul de înscriere. Acestea vor sta la baza comunicării ulterioare a informațiilor necesare participării în cadrul cursurilor.

 

Link-ul pentru accesul pe platforma ZOOM.us, în vederea participării la curs, se va transmite automat în ziua organizării cursului respectiv (până la ora 15.00), pe adresa de email comunicată în formularul de înscriere.

Membrii care se înscriu și, ulterior, nu participă, nu vor mai avea prioritate pentru înscrierea la cursurile viitoare. Această măsură este justificată din dorința de a asigura tuturor membrilor șanse egale de a se înscrie în vederea participării la cursurile de pregătire profesională.

 

Pentru consultarea regulilor de participare la curs – click aici
În acest sens, vă comunicăm că nerespectarea prezentelor reguli, va conduce la imposibilitatea participării în cadrul cursurilor.

 

Vă așteptăm cu drag,

CECCAR

Leave your comment