Cursuri noiembrie 2020
 

 

Dorim să vă facem cunoscut faptul că în perioada imediat următoare se vor organiza cursuri de pregătire profesională continuă a membrilor filialei Alba.
Vă rugăm să acordați atenție completării datelor dvs. din formularul de înscriere! Acestea vor sta la baza comunicării ulterioare a informațiilor necesare participării dvs. în cadrul cursurilor!
În aceste condiții restrictive, modalitatea de organizare a cursurilor va fi tot în sistem on-line:

Data desfășurării cursului Curs Curs organizat cu altă filială Domeniu Lector Formular înscriere:
10.11.2020 Noutăți fiscale în materie de TVA. Tratamente fiscale intracomunitare. Jurisprudență CJUE. Bistrița Fiscalitate
C8
Ciobanu Radu Apasa aici
11.11.2020 Cele mai recente reglementări aplicabile în raporturile de muncă. Hunedoara Drept
C13
Cirmaciu Diana Apasa aici
19.11.2020 Efectele crizei economice actuale asupra reorganizării societăților comerciale. Hunedoara Contabilitate
C10
Imbrescu Carmen Apasa aici
26.11.2020 Surse alternative de finanțare ale afacerii si evaluarea business-ului. Soluții in contextul crizei actuale. Hunedoara Management financiar
C11
Sahlian Daniela   Apasa aici

IMPORTANT!!! Vă rugăm să aveți în vedere să nu vă înscrieți la cursuri cu aceiași temă în cursul anului. Se recunoaște un singur curs cu aceiași temă!!!

 Toate cursurile programate au o durată de 5 ore – echivalentul a 10 ore CPD și atunci cand sunt programate să se desfășoare împreună cu o altă filială este foarte important să vă înscrieți cât mai repede dacă doriți să participați, locurile fiind limitate!
La autentificarea pe platformă să vă scrieți filiala – numele și prenumele – numărul de carnet în caseta de Chat, pentru a fi indentificați!

Cursurile încep la ora 16:00 în cursul săptămânii și la ora 9:00 în zilele de weekend (sâmbăta și duminica).

Link-urile pentru accesul pe platforma ZOOM.us, în vederea participării la curs, se vor transmite prin e-mail, în ziua cursului. 
Acceptul participanților la întâlnire va fi permis sub rezerva înscrierii anterioare. Un curs se finalizează cu un test de autoevaluare completat on-line, iar pe parcursul său sunt lansate întrebări la care participanții trebuie să răspundă.
Modul de contorizare a orelor de pregătire profesională derulate on-line este disponibil aici:
https://ceccaralba.ro/ro/2020/06/26/modul-de-contorizare-a-orelor-de-pregatire-profesionala-derulate-on-line/
Membrii care se înscriu și, ulterior, nu participă, își asumă responsabilitatea consecințelor ulterioare, pierzându-si prioritatea la înscriere în seriile următoare. Această măsură este justificată din dorința de a asigura tuturor membrilor șanse egale de a se înscrie în vederea participării la cursurile de pregătire profesională.

  • Cursurile se vor desfășura online în sistem de webinar, sunt cursuri interactive și cuprind exemple practice cu durata de 10 ore CPD. Vor participa membrii activi care au achitată integral cotizatia. Pentru persoanele care apar prezente dar nu au susținut testul nu li se va valida cursul;
  • Aducem la cunoștința membrilor că în anul 2020 cursurile de formare profesională  continuă vor fi suportate din cotizația fixa aferentă anului 2020. În baza cotizației anuale achitate, membrii beneficiază gratuit doar pentru anul aferent cotizației, de cursurile de formare profesională continuă. Pentru obținerea vizei de exercitare a profesiei trebuie efectuate 40 ore de curs.

C.E.C.C.A.R. filiala Alba

 

Leave your comment