Ultimele cursuri

Vă facem cunoscute ultimele cursuri care se vor organiza în luna decembrie 2020 și la care se mai pot înscrie membrii filialei Alba.

 

 

                                      !!!IMPORTANT!!!

!!! Au prioritate colegii care nu și-au efectuat orele de curs în anul 2020!

Vă rugăm să aveți în vedere să nu vă înscrieți la cursuri cu aceiași temă în cursul anului.

Se recunoaște un singur curs cu aceiași temă!

Locurile sunt limitate!

 

 

Data desfășurării cursului Curs Curs organizat cu altă filială Domeniu  

Lector

Formular înscriere:
03.12.2020 Impactul pandemiei de COVID 19 asupra contabilității: tratamente adaptate, întrebări si răspunsuri Mureș Contabilitate

C6

 

Sahlian Daniela

 

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdG6L_jRFpbZhS_-8M3u6apWGoBO2pT3d8uBH0s1cGqEscn7w/viewform?usp=sf_link

 

04.12.2020 Cele mai recente reglementări aplicabile în raporturile de muncă Mureș Drept

C13

 

 

Dimitriu Raluca

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdOR6Ewl80KbYQfV-jkXHoNDuNkZhR-LKv5LE0zPKJrAN-elA/viewform?usp=sf_link

 

 

 

Link-urile pentru accesul pe platforma ZOOM.us, în vederea participării la curs, se vor transmite prin e-mail, în ziua cursului. 
Acceptul participanților la întâlnire va fi permis sub rezerva înscrierii anterioare. Un curs se finalizează cu un test de autoevaluare completat on-line, iar pe parcursul său sunt lansate întrebări la care participanții trebuie să răspundă.
Modul de contorizare a orelor de pregătire profesională derulate on-line este disponibil aici:
https://ceccaralba.ro/ro/2020/06/26/modul-de-contorizare-a-orelor-de-pregatire-profesionala-derulate-on-line/
Membrii care se înscriu și, ulterior, nu participă, își asumă responsabilitatea consecințelor ulterioare, pierzându-si prioritatea la înscriere în seriile următoare. Această măsură este justificată din dorința de a asigura tuturor membrilor șanse egale de a se înscrie în vederea participării la cursurile de pregătire profesională.

  • Cursurile se vor desfășura online în sistem de webinar, sunt cursuri interactive și cuprind exemple practice cu durata de 10 ore CPD. Vor participa membrii activi care au achitată integral cotizatia. Pentru persoanele care apar prezente dar nu au susținut testul nu li se va valida cursul;
  • Aducem la cunoștința membrilor că în anul 2020 cursurile de formare profesională  continuă vor fi suportate din cotizația fixa aferentă anului 2020. În baza cotizației anuale achitate, membrii beneficiază gratuit doar pentru anul aferent cotizației, de cursurile de formare profesională continuă. Pentru obținerea vizei de exercitare a profesiei trebuie efectuate 40 ore de curs.

C.E.C.C.A.R. filiala Alba

Leave your comment