Curs M13: Expertiza contabilă – data cursului 29.10.2021, ora 16:00

Vă informăm că în data de 29.10.2021, ora 16.00, a fost programat cursul cu tema M13: “Expertiza contabilă” având ca lector pe d-na Mornea Maria. Cursul este organizat și gestionat de filiala Hunedoara.

 

Pentru înscriere la acest curs vă rugăm să accesați acest link:

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeWiUP5xetHyhINbDvhjHLqBe3MF2iGQGuvuxOE4bmqVulG7Q/viewform?usp=sf_link

Locurile sunt limitate!

Vă rugăm verificați tema cursului, întrucât un curs cu aceeași temă efectuat de două ori în cursul unui an se va considera efectuat O SINGURĂ DATĂ!

 

IMPORTANT!

Membrii care au cursuri restante și neefectuate în anul 2020 și doresc participarea la acest curs,  trebuie să achite taxa de curs de 59,50 lei și să trimită dovada plății efectuate pe adresa de e-mail a filialei: ceccaralba@ceccaralba.ro

De reținut:

  • cursul are o durată de 5 ore (echivalent a 10 ore CPD), interval orar 16:00 – 21:00
  • accesul la curs se face cu cel puțin 20 minute înainte de începere cursului și nu mai târziu de ora 16:30
  • accesarea cursului trebuie efectuată de pe un calculator sau laptop, nu de pe alte dispozitive: telefon, tabletă, etc.)
  • un curs se finalizează cu un test de autoevaluare completat on-line, iar pe parcursul său sunt lansate întrebări la care participanții trebuie să răspundă (de obicei 2 poll-uri).
  • modul de contorizare a orelor de pregătire profesională derulate on-line este disponibil pe pagina de internet a filialei, cu mențiunea că aceste reguli se păstrează și în anul 2021 până la primirea altor informații în acest sens:

https://ceccaralba.ro/ro/2020/06/26/modul-de-contorizare-a-orelor-de-pregatire-profesionala-derulate-on-line/

  • membrii care se înscriu și, ulterior, nu participă, își asumă responsabilitatea consecințelor ulterioare, pierzându-și prioritatea la înscriere în seriile următoare. Această măsură este justificată din dorința de a asigura tuturor membrilor șanse egale de a se înscrie în vederea participării la cursurile de pregătire profesională.
  • Este obligatorie prezența pe tot parcursul desfășurării cursului.