Alegeri pentru funcţia de membru în Consiliul filialei Alba, președinte al Comisiei de disciplină a filialei Alba și membru în Comisia de disciplină a filialei Alba

Procesul de votare a candidaţilor pentru funcţia de membru al Consiliului filialei Alba, Președinte al Comisiei de disciplină de pe lângă Consiliul filialei Alba și membru al Comisiei de disciplină de pe lângă Consiliul filialei Alba se va desfăşura în zilele de 14 şi 15 martie 2024, în intervalul orar 10.00 - 18.00 la sediul filialei din municipiul Alba Iulia, P-ta Consiliul Europei, bl. 32 E, , ap. 19, parter, județul Alba.

Au drept de vot membrii activi ai filialei înscrişi în Tabloul Corpului care şi-au îndeplinit toate obligaţiile profesionale faţă de Corp, şi-au achitat integral cotizaţiile profesionale la termenul scadent, au depus raportul de activitate pentru anii precedenţi până la data de 28 februarie a anului curent şi nu au fost sancţionaţi, respectiv împotriva acestora nu s-a emis o Hotărâre de sancţionare. Listele electorale se vor întocmi pe baza situaţiei existente la data de 28 februarie a anului curent.

Leave your comment