Ultimele cursuri pe luna noiembrie

Filiala Alba are disponibile câte 50 locuri la cursurile următoare (așadar locurile sunt limitate!):

 

 

Data desfășurării cursului Curs Curs organizat cu altă filială Domeniu Lector Formular înscriere:
10.11.2020

(ATENȚIE! Data cursului s-a modificat din 11 în 10!)

Impactul Pandemiei – Covid 19 asupra procesului de întocmire a situațiilor financiare anuale și auditarea acestora, soluții și propuneri pentru rezolvarea și încadrarea în timp 2020/2021 Bacău Audit intern

C18

RADU Gabriel  clic aici 
16.11.2020 Administrarea probei în expertiza contabilă judiciară – reper în soluționarea litigiilor Gorj Expertiza
C12
Pantazi Florentina clic aici 
17.11.2020 Administrarea probei în expertiza contabilă judiciară – reper în soluționarea litigiilor Hunedoara Expertiza
C12
Mornea Maria clic aici 

 

 

 

IMPORTANT!!! Vă rugăm să aveți în vedere să nu vă înscrieți la cursuri cu aceiași temă în cursul anului. Se recunoaște un singur curs cu aceiași temă!!!

 

 

 Toate cursurile programate au o durată de 5 ore – echivalentul a 10 ore CPD și atunci cand sunt programate să se desfășoare împreună cu o altă filială este foarte important să vă înscrieți cât mai repede dacă doriți să participați, locurile fiind limitate!

La autentificarea pe platformă să vă scrieți filiala – numele și prenumele – numărul de carnet în caseta de Chat, pentru a fi indentificați!

 

 

Cursurile încep la ora 16:00 în cursul săptămânii și la ora 9:00 în zilele de weekend (sâmbăta și duminica).

 

Link-urile pentru accesul pe platforma ZOOM.us, în vederea participării la curs, se vor transmite prin e-mail, în ziua cursului. 
Acceptul participanților la întâlnire va fi permis sub rezerva înscrierii anterioare. Un curs se finalizează cu un test de autoevaluare completat on-line, iar pe parcursul său sunt lansate întrebări la care participanții trebuie să răspundă.
Modul de contorizare a orelor de pregătire profesională derulate on-line este disponibil aici:
https://ceccaralba.ro/ro/2020/06/26/modul-de-contorizare-a-orelor-de-pregatire-profesionala-derulate-on-line/
Membrii care se înscriu și, ulterior, nu participă, își asumă responsabilitatea consecințelor ulterioare, pierzându-si prioritatea la înscriere în seriile următoare. Această măsură este justificată din dorința de a asigura tuturor membrilor șanse egale de a se înscrie în vederea participării la cursurile de pregătire profesională.

  • Cursurile se vor desfășura online în sistem de webinar, sunt cursuri interactive și cuprind exemple practice cu durata de 10 ore CPD. Vor participa membrii activi care au achitată integral cotizatia. Pentru persoanele care apar prezente dar nu au susținut testul nu li se va valida cursul;
  • Aducem la cunoștința membrilor că în anul 2020 cursurile de formare profesională  continuă vor fi suportate din cotizația fixa aferentă anului 2020. În baza cotizației anuale achitate, membrii beneficiază gratuit doar pentru anul aferent cotizației, de cursurile de formare profesională continuă. Pentru obținerea vizei de exercitare a profesiei trebuie efectuate 40 ore de curs.

C.E.C.C.A.R. filiala Alba

Leave your comment