Cursuri decembrie 2020

Rugăm colegii CARE MAI AU de efectuat ore de pregătire profesională continuă în anul 2020 să se înscrie și să participe la cursurile organizate împreună cu filiala Hunedoara.

 

Totodată avem rugămintea adresată colegilor care au efectuat toate cele 40 ore de pregătire profesională (echivalentul a 4 cursuri) precum și colegilor care știu că nu pot participa (!), să NU se înscrie la aceste cursuri, întrucât numărul de locuri este limitat și vor bloca formularul de înscriere precum și accesul altor colegi care doresc și pot participa!  Vă mulțumim!

 

 

                                      !!!IMPORTANT!!!

!!! Au prioritate colegii care nu au efectuat numărul de 40 ore de curs în anul 2020!

Vă rugăm să nu vă înscrieți la cursuri cu aceiași temă de două ori, se consideră un singur curs efectuat!

 

 

Cursuri disponibile:

  • Luni 07.12.2020, interval orar 16,00-21,00. MANAGEMENT FINANCIAR- Tema - Surse alternative de finanțare ale afacerii si evaluarea business-ului. Soluții in contextul crizei actuale.Lector Sendroiu Cleopatra.

Link pentru inscriere: https://forms.gle/nBRNWV7mgq6uwxoG9

 

  • Joi 10.12.2020, interval orar 16,00-21,00. AUDIT - Tema-  Impactul Pandemiei – Covid 19 asupra procesulul de intocmire a situatiilor financiare anuale si auditarea acestora, solutii si propuneri pentru rezolvarea si incadrarea in timp – 2020/2021. Lector Radu Gabriel

Link pentru inscriere: https://forms.gle/T6mDikEXyA5y8oxC8

 

  • Sambata 12.12.2020, interval orar 09,00-14,00. FISCALITATE - Noutăți si abordări practice in documentare si controale în materie de preturi de transfer. Lector Oanea Nadia

Link pentru inscriere: https://forms.gle/rtmp5zyWjyV83LVW7

  • Luni 14.12.2020, interval orar 16,00-21,00 CONTABILITATE - Inchiderea  exercitiului financiar. Inventarierea patrimoniului si inregistrarea in contabilitate a ajustarilor, provizioanelor; implicatiile fiscale aferente. Lector Mornea Maria

Link pentru inscriere: https://forms.gle/qAjzwaieP7f3GmYTA

 

 

 

 

Link-urile pentru accesul pe platforma ZOOM.us, în vederea participării la curs, se vor transmite prin e-mail, în ziua cursului. 
Acceptul participanților la întâlnire va fi permis sub rezerva înscrierii anterioare. Un curs se finalizează cu un test de autoevaluare completat on-line, iar pe parcursul său sunt lansate întrebări la care participanții trebuie să răspundă.
Modul de contorizare a orelor de pregătire profesională derulate on-line este disponibil aici:
https://ceccaralba.ro/ro/2020/06/26/modul-de-contorizare-a-orelor-de-pregatire-profesionala-derulate-on-line/
Membrii care se înscriu și, ulterior, nu participă, își asumă responsabilitatea consecințelor ulterioare, pierzându-si prioritatea la înscriere în seriile următoare. Această măsură este justificată din dorința de a asigura tuturor membrilor șanse egale de a se înscrie în vederea participării la cursurile de pregătire profesională.

  • Cursurile se vor desfășura online în sistem de webinar, sunt cursuri interactive și cuprind exemple practice cu durata de 10 ore CPD. Vor participa membrii activi care au achitată integral cotizatia. Pentru persoanele care apar prezente dar nu au susținut testul nu li se va valida cursul;
  • Aducem la cunoștința membrilor că în anul 2020 cursurile de formare profesională  continuă vor fi suportate din cotizația fixa aferentă anului 2020. În baza cotizației anuale achitate, membrii beneficiază gratuit doar pentru anul aferent cotizației, de cursurile de formare profesională continuă. Pentru obținerea vizei de exercitare a profesiei trebuie efectuate 40 ore de curs.

C.E.C.C.A.R. filiala Alba

Leave your comment