Curs Fiscalitate 03.03.2021 ora 16:00

C.E.C.C.A.R. filiala Alba organizează în data de 03 martie 2021 ora 16:00 pe platforma on-line Zoom.us, cursul de Fiscalitate cu tema:

Noutăți fiscale 2021. Măsuri destinate mediului de afaceri. Tratamente fiscale în contextul COVID-19” având ca  lector pe domnul Ciobanu Radu.

Termen de completare formular: data de 01.03.2021, ora 12:00.

Locurile sunt limitate!

Rugăm membrii care au participat la acest curs în data de 03.02.2021 să NU se înscrie. Se participă o singură dată la cursuri cu aceiași temă! Se va lua în considerare un singur curs!

Membrii care au cursuri restante și neefectuate în anul 2020 și doresc participarea la acest curs (cu condiția să nu fi participat anterior la cursul cu aceiași temă din data de 03.02.2021)  trebuie să achite taxa de curs de 59,50 lei și să trimită dovada plății efectuate pe adresa de e-mail a filialei: ceccaralba@ceccaralba.ro.

Cursul are durata de 5 ore, interval orar  de desfășurare 16:00 -21:00.
Este obligatorie prezența membrilor pe tot parcursul desfășurării cursului.

Pentru înregistrare la acest curs  click aici.

 

De reținut:

  • cursul are o durată de 5 ore (echivalent a 10 ore CPD)
  • accesarea cursului trebuie efectuată de pe un calculator sau laptop, nu de pe alte dispozitive
  • un curs se finalizează cu un test de autoevaluare completat on-line, iar pe parcursul său sunt lansate întrebări la care participanții trebuie să răspundă (de obicei 2 poll-uri).
  • modul de contorizare a orelor de pregătire profesională derulate on-line este disponibil pe pagina de internat a filialei, cu mențiunea că aceste reguli se păstrează și în anul 2021 până la primirea altor informații în acest sens:

Contorizare ore de pregătire profesională

  • membrii care se înscriu și, ulterior, nu participă, își asumă responsabilitatea consecințelor ulterioare, pierzându-și prioritatea la înscriere în seriile următoare. Această măsură este justificată din dorința de a asigura tuturor membrilor șanse egale de a se înscrie în vederea participării la cursurile de pregătire profesională.

Leave your comment