Cursuri luna decembrie: tema M7 în data de 13 decembrie și tema M5 în data de 17 decembrie 2021

Vă informăm că filiala Bihor are programate două cursuri în luna decembrie, cursuri la care  filiala Alba a primit un număr limitat de locuri.

 

  • Data de 13 decembrie 2021 ora 16:00. Pre-înscriere la cursul cu Tema M7: Reorganizarea companiilor prin transfer de afacere și fiducie - soluții pentru firmele aflate în dificultate. Lector Vuță Mihai.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScO2GM7VihQ83IaUDobvf4xV1K2uGuE_R3R7plGq_Ob9YZwwA/viewform?usp=sf_link

  • Data de 17 decembrie 2021 ora 16:00. Pre-înscriere la cursul cu Cursul cu Tema M5: Modernizarea TVA . Tratamente si regului noi privind operatiunile transfrontaliere in 2021. E-commerce.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSePpwowE6ozU6GNC9dsAahnaiFp4xsAwp2FD32EVRb2tYUfhA/viewform?usp=sf_link

 

Vă rugăm verificați tema cursului, întrucât un curs cu aceeași temă efectuat de două ori în cursul unui an se va considera efectuat O SINGURĂ DATĂ!

IMPORTANT!

Membrii care au cursuri restante și neefectuate în anul 2020 și doresc participarea la acest curs,  trebuie să achite taxa de curs de 59,50 lei și să trimită dovada plății efectuate pe adresa de e-mail a filialei: ceccaralba@ceccaralba.ro

De reținut:

  • un curs are o durată de 5 ore (echivalent a 10 ore CPD), interval orar de desfășurare 16:00 – 21:00 (luni – vineri), respectiv 9:00 -14:00 (sâmbătă-duminică)
  • accesul la curs se poate face cu cel puțin 20 minute înainte, dar nu mai târziu cu 30 minute după ora anunțată de începere a cursului.
  • accesarea cursului trebuie efectuată de pe un calculator sau laptop, nu de pe alte dispozitive: telefon, tabletă, etc.)
  • un curs se finalizează cu un test de autoevaluare completat on-line, iar pe parcursul său sunt lansate întrebări la care participanții trebuie să răspundă (de obicei 2 poll-uri). Pentru a se valida cele două poll-uri, este necesară bifarea răspunsului dorit și apoi apăsarea butonului Trimite sau Submit!!! Răspunsurile pe chat sunt luate în considerare doar în cazuri excepționale!
  • modul de contorizare a orelor de pregătire profesională derulate on-line este disponibil pe pagina de internet a filialei, cu mențiunea că aceste reguli se păstrează și în anul 2021 până la primirea altor informații în acest sens:

https://ceccaralba.ro/ro/2020/06/26/modul-de-contorizare-a-orelor-de-pregatire-profesionala-derulate-on-line/

  • membrii care se înscriu și, ulterior, nu participă, își asumă responsabilitatea consecințelor ulterioare, pierzându-și prioritatea la înscriere în seriile următoare. Această măsură este justificată din dorința de a asigura tuturor membrilor șanse egale de a se înscrie în vederea participării la cursurile de pregătire profesională.
  • Este obligatorie prezența pe tot parcursul desfășurării cursului.